Hittekattens dag firas i september

0 233

Hittekattens dag firas första söndagen i september. Traditionen startades 2005 av webbgruppen Kattgruppen.

I början var det tänkt som en dag att fira alla hittekatters födelsedag då man oftast inte vet när ens hittekatt faktiskt är född.  Efter olika förslag och diskussioner på forumen så utvecklades det helt enkelt till Hittekattens dag, en dag då alla hittekatter och katthem står i centrum. Många katthem har öppet hus på Hittekattens dag.

Många av oss kattvänner bär idag hittekattsbandet med stolthet för att visa att vi stödjer hemlösa och nödlidande katter. Varför inte köpa hittekattsbandet idag. Det hittar du HÄR!
Stöd även gärna ditt lokala katthem, lista på katthem hittar du HÄR!
hittekattens dag

Kommentera med Facebook

Om Oss


Vimeddjur besöks varje månad av ca 90 000 djurintresserade människor. Vimeddjur skriver artiklar om människor som lever och arbetar för djur. Förutom våra fakta artiklar, duktiga experter som besvarar läsarnas frågor finns också en bloggportal där djurvänner delar med sig av sin vardag. Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila vimeddjur@gmail.com

Tävlingsregler

NYHETSBREV!


Starta en blogg, bli medlem i vårt forum, delta i våra tävlingar eller ställ en fråga till en av våra rådgivare, så får du automatiskt nyhetsbrev från oss med kommande event, tävlingar och annat skoj!

Hoppa till verktygsfältet