Kan ditt djurs värde mätas i pengar eller är det ovärderligt?

0 85

En familj i Melbourne, Australien ansåg att deras katts värde kunde mätas i pengar. När deras hus var ute till försäljning fick de ett bud som inkluderade katten i huset värde ca 900 tusen svenska kronor. En familj som varit på visning blev förtjusta i katten, la bud på denna och fick köpa både hus och katt.

Rätt eller fel, vad tycker ni? Diskutera i vårt forum.

 

 

Kommentera med Facebook
Tagged with: ,

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Om Oss


Vimeddjur besöks varje månad av ca 90 000 djurintresserade människor. Vimeddjur skriver artiklar om människor som lever och arbetar för djur. Förutom våra fakta artiklar, duktiga experter som besvarar läsarnas frågor finns också en bloggportal där djurvänner delar med sig av sin vardag. Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila vimeddjur@gmail.com

Tävlingsregler

NYHETSBREV!


Starta en blogg, bli medlem i vårt forum, delta i våra tävlingar eller ställ en fråga till en av våra rådgivare, så får du automatiskt nyhetsbrev från oss med kommande event, tävlingar och annat skoj!

Hoppa till verktygsfältet