Den 11 maj firas Hundens dag!

0 62

Den 11 maj firas Hundens dag! Hundägare och nyfikna är då hjärtligt välkomna att besöka Edsparken, Sollentuna kommun

Den 11 maj firas Hundens dag! Dagen anordnas varje år i i Sollentuna och är mycket populärt. Här utlovas olika prova på-aktiviteter som klickerträning, agility, rallylydnad samt freestyle och många förmånliga erbjudanden i mässområdet. Ta gärna med picknick!

Hundar som leker

Hundens dag datum 11 maj
Så hittar du hit

Kommentera med Facebook

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Om Oss


Vimeddjur besöks varje månad av ca 90 000 djurintresserade människor. Vimeddjur skriver artiklar om människor som lever och arbetar för djur. Förutom våra fakta artiklar, duktiga experter som besvarar läsarnas frågor finns också en bloggportal där djurvänner delar med sig av sin vardag. Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila vimeddjur@gmail.com

Tävlingsregler

NYHETSBREV!


Starta en blogg, bli medlem i vårt forum, delta i våra tävlingar eller ställ en fråga till en av våra rådgivare, så får du automatiskt nyhetsbrev från oss med kommande event, tävlingar och annat skoj!

Hoppa till verktygsfältet