Vi tävlar ut tre böcker

0 17


Boken handlar om en tioårig pojke som beger sig ut i världen för att rädda djur med sitt magiska lexikon och i sällskap av sitt ovanlige husdjur Katten Carlos- som egentligen är en panter.

 

Genom att tävla godkänner du våra tävlingsvillkor.

Kommentera med Facebook

Om Oss


Vimeddjur besöks varje månad av ca 90 000 djurintresserade människor. Vimeddjur skriver artiklar om människor som lever och arbetar för djur. Förutom våra fakta artiklar, duktiga experter som besvarar läsarnas frågor finns också en bloggportal där djurvänner delar med sig av sin vardag. Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila vimeddjur@gmail.com

Tävlingsregler

NYHETSBREV!


Starta en blogg, bli medlem i vårt forum, delta i våra tävlingar eller ställ en fråga till en av våra rådgivare, så får du automatiskt nyhetsbrev från oss med kommande event, tävlingar och annat skoj!

Hoppa till verktygsfältet