Nytt allergimedel i pulverform

0 100

Många använder någon form av allergimediciner för att kunna umgås med djur. Trots kliande näsor, rinnande ögon och andningsproblem fortsätter man att umgås med dem som utlöser det -våra älskade husdjur! Tidningen Ridsport erbjöd pälsdjursallergiker att testa en ny allergimedicin i pulverform och resultatet blev förvånande positivt.

I början av januari gick tidningen Ridsport ut och erbjöd hästälskare med allergi att testa en ny medicintekniskt hjälpmedel i pulverform. Man kunde då anmäla sig via ett formulär och få medicinen Nasaleze hemskickat på posten. Intresset var stort och nu kommer resultatet.

 

Stort intresse
Inte bara hästägare anmälde sig. Anhöriga till dem som vistas med hästar och föräldrar som följer med sina barn till ridskolan visade intresse eftersom även deras hälsa var påverkad. Det var många som använde någon form av allergimedicin för att må bättre i vardagen och kunna fortsätta att vara en del av hästvärlden både direkt och indirekt.

Positivt resultat
Ett stort antal testare upplevde ett positivt resultat efter en månads användande. I den uppföljande enkäten som gjordes uppgav minst hälften att de antingen slutat helt med medicineringen eller kunnat dra ner på den, när de i stället använt Nasaleze.

Helt besvärsfri: 14 st
Blev mycket bättre: 104 st
Viss förbättring:  99 st
Ingen förändring:17 st

Foto: Arkiv Pixabay

 

Kommentera med Facebook

Om Oss


Vimeddjur besöks varje månad av ca 90 000 djurintresserade människor. Vimeddjur skriver artiklar om människor som lever och arbetar för djur. Förutom våra fakta artiklar, duktiga experter som besvarar läsarnas frågor finns också en bloggportal där djurvänner delar med sig av sin vardag. Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila vimeddjur@gmail.com

Tävlingsregler

NYHETSBREV!


Starta en blogg, bli medlem i vårt forum, delta i våra tävlingar eller ställ en fråga till en av våra rådgivare, så får du automatiskt nyhetsbrev från oss med kommande event, tävlingar och annat skoj!

Hoppa till verktygsfältet