Tävlingen är avgjord

0 54

Nu är tävlingen avgjord och vinnaren utsedd att få  kokboken Dinner for dogs. Av författaren Henrietta Morrisson, Lily’s Kitchen.

Här kommer motiveringen:

” Jag ska passa min hund, min mosters 2 hundar och hjälpa till med min mormors hund i sommar som sommarjobb. Kul att fixa nått till dem olika dagar.”

Stort Grattis Joel från Ängelholm

Boken kommer på posten inom kort 🙂

Kommentera med Facebook

Om Oss


Vimeddjur besöks varje månad av ca 90 000 djurintresserade människor. Vimeddjur skriver artiklar om människor som lever och arbetar för djur. Förutom våra fakta artiklar, duktiga experter som besvarar läsarnas frågor finns också en bloggportal där djurvänner delar med sig av sin vardag. Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila vimeddjur@gmail.com

Tävlingsregler

NYHETSBREV!


Starta en blogg, bli medlem i vårt forum, delta i våra tävlingar eller ställ en fråga till en av våra rådgivare, så får du automatiskt nyhetsbrev från oss med kommande event, tävlingar och annat skoj!

Hoppa till verktygsfältet