Tävlingen avslutad – här kommer vinnarna!

0 92

Nu är tävlingen avslutad där ni läsare hade möjligheten att vinna boken Veterinär Vims av författaren Tanja Matila. Tre vinnare har valts och får lite mysig sommarläsning.

Stort tack till alla ni som tävlat och skickat in fina motiveringar. I höst kommer fler tävlingar att delta i.

Vi säger stort grattis till:

Carina från Everöd

Eva från Kovland

Evelina från Eskilstuna

Böckerna skickas på posten

Kommentera med Facebook

Om Oss


Vimeddjur besöks varje månad av ca 90 000 djurintresserade människor. Vimeddjur skriver artiklar om människor som lever och arbetar för djur. Förutom våra fakta artiklar, duktiga experter som besvarar läsarnas frågor finns också en bloggportal där djurvänner delar med sig av sin vardag. Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila vimeddjur@gmail.com

Tävlingsregler

NYHETSBREV!


Starta en blogg, bli medlem i vårt forum, delta i våra tävlingar eller ställ en fråga till en av våra rådgivare, så får du automatiskt nyhetsbrev från oss med kommande event, tävlingar och annat skoj!

Hoppa till verktygsfältet