Få träningstips av Djurskyddet

0 16

Vill du ha lite tips på hur du och din hund kan träna tillsammans. Under en eftermiddag blandas praktisk övning med föreläsning med tanken att få lite ny träningsinspiration.

Foto: Pixabay

Hundintressrerade stockholmare och deras hundar har nu möjlighet att träffas under en eftermiddag för att få lite träningstips.

 I samarbete med träningsföretaget True Workout Hammarby Sjöstad bjuder Djurskyddet Sverige in till en eftermiddag då du som hundägare får möjlighet att lära dig hur du och din hund kan träna tillsammans. Eftermiddagen inleds med en föreläsning som följs av ett träningspass där du och din hund får prova på några enkla övningar. Det går också bra att delta i enbart föreläsningen eller träningspasset. 

Tid och plats:

När: Söndag 12 november 13.00–16.00
Plats: Skistars lokal vid Hammarbybacken, Hammarby fabriksväg 111
Träningspasset hålls utomhus i närheten av Hammarbybacken

Pris:

Delta på föreläsningen: 300 kr/person (fika ingår)
Delta på träningspasset: 100 kr/person
Delta på föreläsningen och träningspasset: 350 kr/person (fika ingår)

Betalning sker på plats via Swish. Oanmäld frånvaro debiteras med fullt pris.
Allt överskott går till Djurskyddet Sverige.

Observera att maxantalet hundar för träningspasset är 15 st. Först till kvarn gäller!
Det är en fördel om ni är två människor som kommer tillsammans med en hund.

Här kan du anmäla dig:

Kommentera med Facebook

Om Oss


Vimeddjur besöks varje månad av ca 90 000 djurintresserade människor. Vimeddjur skriver artiklar om människor som lever och arbetar för djur. Förutom våra fakta artiklar, duktiga experter som besvarar läsarnas frågor finns också en bloggportal där djurvänner delar med sig av sin vardag. Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila vimeddjur@gmail.com

Tävlingsregler

NYHETSBREV!


Starta en blogg, bli medlem i vårt forum, delta i våra tävlingar eller ställ en fråga till en av våra rådgivare, så får du automatiskt nyhetsbrev från oss med kommande event, tävlingar och annat skoj!

Hoppa till verktygsfältet