Senaste nyheter
Hem / Afrikansk Pygméigelkott / Djurens helg på Solvalla så här såg det ut 2015

Djurens helg på Solvalla så här såg det ut 2015

Den 15-16 augusti 2015 var det Djurens helg på Solvalla. Man kunde ta med både barnen och hunden för att träffa diverse olika djur. Allt från afrikanska pygméigelkottar, papegojor, reptiler,  till grisar och kossor. Så här såg det ut för två år sen.

I Agrias tält kan du prata med hundcoachen Fredrik Steen och kanske få svar på dina hundfunderingar. Vill du passa på att vaccinera din hund så har Årsta kliniken mässpris för just vaccineringar.
Fredrik steen sökoptimerad

För de yngre barnen finns det både ansiktsmålning, ponnyridning, ponnykörning och tivoli. Vill du veta mer om hur det går till på en lantgård ska du besöka lantgårdsdjuren där det finns både höns, kossor, kalvar, griskultingar, får och miniatyrhästar.
tupp

Något nytt för i år på djurens helg är att Sveriges tamigelkottförening är där och visar upp sina afrikanska pygméigelkottar. Man får både känna på igelkottarna och fråga frågor om skötsel och dylikt.
djurens helg solvalla

Andra smådjur man kan hitta på mässan är marsvin, fåglar, kaniner, råttor och illrar.
ratta

För den som gillar fart och fläkt anordnas både kaninhoppning, rallylydnad och draghundstävling.
kaninhoppning på solvalla

Järva kattklubb passar på att ha sin utställning på plats så de finns många vackra katter att se.
Ragdoll - Brun Bicolor

Det blir även dans och show när Magnus Carlsson, Isa, Dolly Style och Samir & Viktor äntrar scenen.

Heidi Purmonen
heidi@vimeddjur.se

Visa att du gillar oss

Om heidi

Kolla in detta också :)

Smådjurpensionat

Smådjurspensionat

Det kan vara svårt att få någon vän någon i bekantskapskretsen att ställa upp när man reser bort. Många kan vara upptagna på sitt håll och det är trots allt ett stort ansvar. Då kan det vara bra att känna till ett bra smådjurpensionat. Annas smådjurspensionat ligger I Skälby strax utanför Stockholm. Det är beläget i ett mysigt villaområde och djuren bor både ute och inne. I trädgården finns det 33 marsvinsburar och 37 kaninburar samt stora utegårdar. För kaninerna finns det både enkel och dubbelburar, så för den som har två kaniner kan de bo tillsammans.

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet