Smådjurspensionat

0 3353

Sommar förknippas med sol, bad och god mat, men också med resor. Oavsett om du vill resa inom Sverige eller utomlands så krävs det en viss planering om du har djur.

Numera finns det smådjurspensionat som har specialiserat sig på att ge just ditt djur en angenäm vistelse medan du är borta.

Det kan vara svårt att få någon vän någon i bekantskapskretsen att ställa upp när man reser bort. Många kan vara upptagna på sitt håll och det är trots allt ett stort ansvar. Då kan det vara bra att känna till ett bra smådjurpensionat.

Annas smådjurspensionat ligger I Skälby strax utanför Stockholm. Det är beläget i ett mysigt villaområde  och djuren bor både ute och inne. I trädgården finns det 33 marsvinsburar och 37 kaninburar samt stora utegårdar. För kaninerna finns det både enkel och dubbelburar, så för den som har två kaniner kan de bo tillsammans.

Smådjurspensionat

Smådjurspensionatet tar emot:

Hon håller just nu även på att introducera hundar. Inom Järfälla kommun åker hon hem till dem som behöver kattvakt. Anna har öppet året runt förutom en vecka i maj.

Vad det gäller maten, så får djurägarna ta med själva pelletsen själv, säger Anna. Hundägarna, får ta med hundens egen mat, eftersom vissa hundar inte mår bra av att byta foder. I marsvinens kost tillsätter hon c-vitamin. Hundägare ska visa upp ett giltigt vaccinationsintyg, ett försäkringsbevis, registreringsbevis och så ska hundägaren kunna legitimera sig.

Själv har jag just nu fyra egna hundar och fyra kaniner, säger Anna.

Här listar vi några smådjurspensionat i Sverige:

Tar emot katter och smådjur.

Tar emot katt, hund och smådjur

Tar emot hund, katt och smådjur.

Tar emot  hundar, katter och övriga smådjur

Tar emot hund, katt, smådjur. Här kan du även hyra en kanin över sommaren.

Tar emot hund katt och smådjur.

Maria Fabach

Maria@vimeddjur.se

 

Kommentera med Facebook

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Om Oss


Vimeddjur besöks varje månad av ca 90 000 djurintresserade människor. Vimeddjur skriver artiklar om människor som lever och arbetar för djur. Förutom våra fakta artiklar, duktiga experter som besvarar läsarnas frågor finns också en bloggportal där djurvänner delar med sig av sin vardag. Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila vimeddjur@gmail.com

Tävlingsregler

NYHETSBREV!


Starta en blogg, bli medlem i vårt forum, delta i våra tävlingar eller ställ en fråga till en av våra rådgivare, så får du automatiskt nyhetsbrev från oss med kommande event, tävlingar och annat skoj!

Hoppa till verktygsfältet