Starta det nya året med kaninyoga

0 36

Det har blivit alltmer populärt med olika träningsformer tillsammans med hund. Men  vill man träna tillsammans med djur behöver det nödvändigtvis inte vara med sin vovve. Sunberry Fitness, i Richmond har provat på att hålla yogaklasser tillsammans med kaniner.

Bandaids for Bunnies är en organisation som hjälper hemlösa kaniner och de levererar kaninerna till yogaklasserna på Sunberry Fitness i Richmond Canada. Uppslaget kom från en av medlemmarna i träningslokalen som arbetar som volontär och hjälper övergivna kaniner. Tanken bakom är att sammanföra kaniner och människor. Under passet skuttar de söta kaninerna runt i lokalen samtidigt och det kan ibland bli lite trixigt att utföra övningarna. Det är fullt tillåtet att fotografera kaninerna och efter yogapasset finns möjlighet att mysa lite med dem. 
Det visade sig bli en succé. Kaninpassen fylls snabbt och väntelistan till klasserna 2018 är lång.

 

Bandaids som startades år 2011 har hjälpt hundratals kaniner som har övergetts att få nya hem . 

Kommentera med Facebook

Om Oss


Vimeddjur besöks varje månad av ca 90 000 djurintresserade människor. Vimeddjur skriver artiklar om människor som lever och arbetar för djur. Förutom våra fakta artiklar, duktiga experter som besvarar läsarnas frågor finns också en bloggportal där djurvänner delar med sig av sin vardag. Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila vimeddjur@gmail.com

Tävlingsregler

NYHETSBREV!


Starta en blogg, bli medlem i vårt forum, delta i våra tävlingar eller ställ en fråga till en av våra rådgivare, så får du automatiskt nyhetsbrev från oss med kommande event, tävlingar och annat skoj!

Hoppa till verktygsfältet