Tävlingsregler på Vimeddjur

5 255
  • Vimeddjur förbehåller sig rätten att publicera vinnarnas för och efternamn samt postort och rätten att skicka nyhetsbrev om t.ex. nya tävlingar till samtliga tävlande.
  • Genom att delta i någon av våra tävlingar godkänner vinstdeltagaren att dennes namn och adress samt övriga ifyllda uppgifter kommer att lagras och användas i marknadsföringssyfte i. Deltagarnas mailadresser kan komma att delges tredje part ( det företag som står för sponsringen av den aktuella tävlingen).  Genom att delta i tävlingen godkänner du att du får nyhetsbrev från både Vimeddjur.
  •  Om Vimeddjur inte, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta.

Vinster kan ej bytas mot kontanter eller andra varor. Vimeddjurs beslut av vinnare kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

Dessa tävlingsregler gäller samtliga tävlingar på Vimeddjur och vår julkalender.

 

 

Visa att du gillar oss

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Om Oss


Vimeddjur besöks varje månad av ca 90 000 djurintresserade människor. Vimeddjur skriver artiklar om människor som lever och arbetar för djur. Förutom våra fakta artiklar, duktiga experter som besvarar läsarnas frågor finns också en bloggportal där djurvänner delar med sig av sin vardag. Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila vimeddjur@gmail.com

Tävlingsregler

NYHETSBREV!


Starta en blogg, bli medlem i vårt forum, delta i våra tävlingar eller ställ en fråga till en av våra rådgivare, så får du automatiskt nyhetsbrev från oss med kommande event, tävlingar och annat skoj!

Hoppa till verktygsfältet