Senaste nyheter
Hem / Annons / Annons: Djurförsäkring – en tryggare framtid för dig och ditt djur

Annons: Djurförsäkring – en tryggare framtid för dig och ditt djur

Annons

Det finns många sätt du kan ta hand om och bevaka ditt husdjur på, men ett av de viktigaste sätten är djurförsäkring. Du vet aldrig när något kan hända din lurviga kompis.

 

 

 

 

 

 

 

 

För att vara förberedd för det värsta finns det olika försäkringar man kan ta ut. Genom att ha en försäkring kan du känna dig säker angående ersättning när det kommer till oväntade skador och sjukdomar. Consectors ordlista om Djurförsäkring kommer med en hel del förklaringar.

Vad innebär en djurförsäkring?
För att ditt husdjur ska må så bra som möjligt kan det vara bra att teckna en djurförsäkring som ser till att du får ersättning ifall något skulle hända. Detta går endast genom att söka vård via en legitimerad veterinär. Det är därför grunden av en djurförsäkring är en veterinärvårdsförsäkring, men det är också viktigt att teckna en livförsäkring, ifall det värsta skulle hända. Det finns olika tillägg du kan skaffa till din originella djurförsäkring och för att veta vilken som passar bäst för ditt husdjur radar vi upp de vanligaste tilläggen:

Användbarhetsförsäkring – Detta tillägg ger dig ersättning i det fall att ditt husdjur går miste om en genetisk egenskap.
Högre ersättningsbelopp/fler ersättningstillfällen – Ett tillägg som ger dig ersättning om ditt djur behöver ta medicin utskrivet av en veterinär.
Rehabilitering – Ersättning om husdjuret behöver rehabilitering efter en skada eller sjukdom.
Reseförsäkring – Du kan få ersättning om en resa måste avbokas för att du måste ta hand om ditt husdjur kan du få ersättning. Detta funkar även om husdjuret är med på resan och blir sjuk.
Trygghetsförsäkring – När du har blivit så sjuk att du måste lämna in ditt husdjur hos ett dagis, har du möjlighet till ersättning.
Personolycksfall – Om ditt husdjur skadar dig eller någon som tar hand om den finns det möjlighet till ersättning för skadan.
Verksamhetsförsäkringar – Kennel- och dagisförsäkringar.
Det är väldigt viktigt för oss att alla djur mår bra där ute i stora Sverige – det är en självklarhet att man ska ha djurförsäkring. För att veta vilken försäkring, och vilka tillägg, som är bäst för dig är det bra att läsa på lite om ditt husdjur och olika försäkringsbolag. Nå ut till andra som har försäkringar och olika bolag som kan berätta mer om vad just du borde ha för något. Det bästa du kan göra är att försäkra husdjuret så tidigt som möjligt. Ta hand om ditt husdjur så kommer ni ha en längre vänskap.

I samarbete med Consector

Visa att du gillar oss

Om Maria

Kolla in detta också :)

Kattfällan

Antalet hemlösa katter i Sverige uppskattas till 150 000 och katterna klarar sig inte själva. …

Hoppa till verktygsfältet