Senaste nyheter
Hem / Övrigt / Djurisk Halloween

Djurisk Halloween

I helgen är det dags för Halloween och Allhelgona. En helg då många väljer att på olika sätt hedra sina avlidna kära, men också en tid när många unga gärna busar till det lite extra. Vi vill ju även gärna att våra lurviga små vänner ska kunna delta i firandet på diverse sätt.

Klä ut djuren i Halloweenkostym?

Dilse_med_hatt

 

 

 

 

 

 

 

Hör du till dem som gillar Halloweenpartyn med allt vad det innebär? Varför inte göra det hel ännu roligare – partaja tillsammans med din hund eller katt samtidigt som du förstärker din egen kostymering? Så långe djuren inte blir besvärade eller begränsade av sin utstyrsel kan det väl vara lite skoj och gulligt? Att klä sina husdjur i skojiga eller läskiga kostymer är populärt, framförallt bland barnfamiljer.

Stämmer myten om katters övernaturliga förmågor?

Halloweenkatt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att katter, i synnerhet de svarta, är starkt förknippade med häxeri och mystik är knappast någon nyhet. Men hur är det egentligen, kan katter ha övernaturliga förmågor? Ett sjätte sinne? Kan de kommunicera med det okända? Det har visat sig att katter kan läka sig själva genom att spinna. Det lågfrekventa ljudet sägs ha en läkande effekt på bl a frakturskador. Kan man av detta dra slutsatsen att katten besitter övermäktiga och helande krafter? Forskaren

Rupert Sheldrake exemplifierade en katt hos ett engelskt par, där katten alltid gick till telefonen så fort husse ringde, och ibland pillade han av luren med tassen och jamade. Detta gjorde han endast då det var husse som ringde! Betyder detta även att djuren kan ha förmågan att locka fram och kommunicera med andra sidan?

OBS!
Vissa djur blir skrämda av läskiga masker och kostymer, och kan därmed även skrämma slag på barnen. Därför har vi gjort en dörrskylt att skriva ut

En djurisk Halloween önskar Vimeddjur-red!

 

 

 

 

 

 

Visa att du gillar oss

Om Maria

Kolla in detta också :)

Kursserie om marsvin

Mia Winge – grundare av Marsvinshjälpen bjuder här på första avsnittet i hennes nätbaserade kursserie. …

Lämna ett svar

Hoppa till verktygsfältet