Senaste nyheter
Hem / Övrigt / Forum & bloggregler

Forum & bloggregler

Användarvillkor:

En användare ansvarar själv för de  inlägg som publiceras på sin blogg och i sina foruminlägg. Användaren ansvarar också för innehållet i kommentarerna som lämnas i användarens blogg. Allt som skrivs i en användares blogg, både inlägg och kommentarer och bilder, anses som publicerat material och på så sätt är användaren även skyldig att ta bort olämpligt material från sin blogg och sina foruminlägg. Användaren ansvarar även för att ha tillstånd för de bilder som publiceras i användarens blogg och forumposter. Publicerat material skall i övrigt vara vara fritt från inlägg som är stötande, kränkande  hotfulla eller våldsamma. Bloggen och forumet är inte en plats som får användas för att göra reklam för egen eller andras verksamhet. Den som önskar reklamplats kan vända sig till vår marknadsavdelning. Du som blogginnehavare ansvarar själv över vilket publicerat material som syns i din blogg. Du som använder Vimeddjurs forum ansvarar själv över publicerat material genom din egna användare.

VimedDjur ansvarar inte för innehållet i användares blogg, bloggkommentarer eller forumposter.
Därför åligger det bloggaren att själv kontinuerligt ta egna säkerhetskopior av publicerat material på sin blogg. Vi med djur är inte skyldig att tillhandahålla backuper för att återställa bloggar som skadats eller raderats.


Användares publicerade material får inte: – Hota, kränka eller förtala andra personer . Utgöra olaga våldsskildring, pornografi eller hets mot folkgrupp – Innebära spridning av datavirus, skadliga koder eller s.k. spam – Innehålla förfrågningar om eller distribution av piratkopior, försäljning av stöldgods, erbjudanden eller gåvor för sexuella tjänster – Strida mot tystnadsplikt, eller – Strida mot upphovsrättsliga regler. 

En användares kommentarer i annan användares blogg på Vimeddjur.se.se ska vara vara fritt från innehåll som är stötande, kränkande, hotfullt, våldsamt eller av obscen natur.

Bloggen och forumet på VimedDjur.se ska vara skriven på svenska, norska, danska eller engelska.

Vimeddjur.se har rätt att i efterhand granska allt material, och har rätt att i efterhand ta bort inlägg och kommentarer som strider mot Användarvillkoren.

Om publicerat material i en användares blogg eller i forumet skulle leda till skadeståndsskyldighet gentemot tredje person på grund av sitt innehåll är han eller hon skyldig att hålla Vimeddjur.se och samarbetspartners till Vimeddjur.se skadeslösa.

Vimeddjur.se tar inte ansvar för konflikter mellan användare på Vimeddjur eller mellan användare på Vimeddjur och utomstående person.

VimedDjur förbehåller sig rätten att ta bort användare som inte följer VimedDjurs användarvillkor som står ovan. Bloggars material kan kommas att användas i marknadsföringssyfte, det vill säga material från bloggar kan komma att publiceras på sociala medier såsom Twitter, Facebook och Instagram eller veckans bild. Om bloggaren av någon anledning inte vill ha sin blogg exponerad på dessa sociala medier måste Vimeddjur.se kontaktas och en separat överenskommelse göras.
 
Dessa användarvillkor gäller till vidare och kan utan förbehåll ändras. Det åligger användarna att regelbundet hålla sig informerade om de villkor och instruktioner som meddelas på Vimeddjur.se. 

Tillbaka till registrera

 

Visa att du gillar oss

Om elin

Kolla in detta också :)

Kursserie om marsvin

Mia Winge – grundare av Marsvinshjälpen bjuder här på första avsnittet i hennes nätbaserade kursserie. …

Lämna ett svar

Hoppa till verktygsfältet