Senaste nyheter

Frågor vid kattköp inköp och vaccineringar

Vi med djur Forum Katter Frågor vid kattköp inköp och vaccineringar

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  heidi 3 år, 4 månader sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #28570

  elin
  Forumledare

  Vad bör man göra med det nya katten, skall kattungen fått sin första vaccinering när man köpt sin kattunge? eller skall köparen vaccinerad den?.
  ett klösträd är självfallet en nödvändighet men bör man köpa flera olika sovplatser för katten som kan sättas lite olika stans i lägenheten? hade tänkt köpa en elementbädd som h’ngs på elementet och kanske en korg som får stå bredvid soffan närmast min säng men korgen är väl inte nödvändig för att katten skall trivas? matskålar/ vattenskålar varför bör de vara av keramik? tips på bra kattströ till kattoaletten?

  #29047

  heidi
  Deltagare

  En seriös uppfödare eller katthem ska ju ha vaccinerat kattungen innan det flyttar till dig men om den är ovaccinerad får man boka tid för grundvaccinering.

  Det är inte nödvändigt att köpa dyra korgar m.m i början. Man kan ha kartonger med filtar i början och se vart katten gillar att ligga. Sen kan man köpa fina bäddar. Men det är så klart upp till var och en hur mycket pengar man vill lägga. Att skålar bör vara av keramik eller glas är för att plast blir repigt och i reporna samlas bakterier. Ett bra strö är Pussi kompakt eller ever clean.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Hoppa till verktygsfältet