Senaste nyheter
Hem / Övrigt / Alla Hundars dag på Fältöversten

Alla Hundars dag på Fältöversten

Det blev en lyckad Alla hundars dag på Fältöversten. När hussar och mattar ställde frågor till veterinärer som fanns på plats, passade hundarna på att provsmaka kex. Många förevigade sin fyrbente vän hos fotografen, helt kostnadsfritt.

Den 23 Oktober arrangerade Fältöversten alla Hundars dag. Den röda mattan var utrullad för minsta Chihuahua till största  Grand Danois, som högtidligt promenerade in. Hussar och mattar var naturligtvis också välkomna.

Samira och Jessica besöker tillsammans med sina Grand Danois, Melker och Lowe alla Hundars dag.

Alla Hundars dag på Fältöversten

Alla Hundars dag på Fältöversten
Storpudlarna Edith och Ambra besökte Alla Hundars dag.

Det första som möter en, när man kommer in på Fältöversten är frågehörnan. Där står en veterinär, hundpsykolog och hundexpert. Hundägarna har då möjlighet att ställa specifika frågor om sin hund, medans deras trofaste vän får provsmaka kex.

Alla Hundars dag på Fältöversten

Lite längre in har Svenska Kennelklubben sitt bås, de svarar gärna på frågor. Där finns en protestlista, angående fyrverkerier och smällare att skriva på.

Fältöversten - hundens dag

På hundcafe’et finns en buffé där hundarna får provsmaka olika typer av hundmat. Där finns hundexperter som svarar på frågor om kost och hälsa.

Hundens dag

Vid Dogplanet som var en populär  station, kunde hunden få klorna klippta eller pälsen trimmad.

Fältöversten - hundens dag

Hundens dag

Populärast var nog ändå poträttfotograferingen. I minst en timme köade hundar med sina ägare för att bli fotograferade. Väl framme fick varje hund posera och fick sedan ett fint foto i en ram, helt gratis. Kommentarerna i kön var många, men de flesta var eniga – att vänta –  det var det väl värt! Ca 150 hundar fotades sammanlagt under dagen.

Fältöversten - Hundens dag

 

 

Visa att du gillar oss

Om

Kolla in detta också :)

Kursserie om marsvin

Mia Winge – grundare av Marsvinshjälpen bjuder här på första avsnittet i hennes nätbaserade kursserie. …

Lämna ett svar

Hoppa till verktygsfältet