Senaste nyheter
Hem / Hund / Iaa’s food & fashion for pets

Iaa’s food & fashion for pets

På Östermalm i Stockholm ligger Iaa’s food & fashion for pets. Maria Iaa Nordberg erbjuder exklusiva accessoarer för hundar och katter. Här finns allt från handsydda hundjackor till möbler för djur. På spa-anläggningen kan din hund få en skön massage, få klorna klippta och bli trimmad. Eller vad sägs om ett bad?

Vi stannar till utanför Iaa’s food & fashion for pets. Skyltfönstret väckte vårt intresse och vi gick in.

Maria Iaa Nordberg som äger boutiquen berättar för oss att många kommer in och är nyfikna på vad som finns innanför dörrarna. Vi får klart för oss att detta inte är någon zoologisk affär, utan en exklusiv boutique som inriktar sig på inredning, hund- och kattaccessoarer och ett urval av hund- och kattmat.

Maria bestämde sig för att helt byta bransch och starta eget för ca fem år sedan.

? Jag började med att åka runt på mässor i USA och Tyskland, där jag fick inspiration och köpte in varor, säger Maria.

Chihuahua i skyltfönstret

Tack vare chihuahuan Sune fick Maria inspiration till sin affärsidé. Hon inredde skyltfönstret som ett rum med möbler som hon sedan sålde, där Sune bodde dagtid. Han väckte stor uppmärksamhet och detta lockade många kunder in i boutiquen.

Iaa’s food & fashion for pets står för hög klass och elegans. Hon importerar varor från många delar av världen och säljer även svenska märken som Manfred of Sweden och DogArtist (Tanja Fylking). Vissa halsband och koppel finns bara i ett enda exemplar. Tanken är att kunden ska kunna känna sig unik.

Lite längre in i boutiquen finns en spa-avdelning, där din hund kan få massage, ett avkopplande bad, klorna klippta och pälsen trimmad.

Maria tror att när inredningsboomen kom och med dem alla inredningsprogram, började även husdjursägare att måna om miljön för sina ”barn”. Iaa’s food & fashion for pets säljer exklusiva matskålar, plädar, DVD-filmer. Det finns även handsydda hundjackor. Varför inte köpa en egen divan eller en fåtölj till din hund eller katt? Människor kommer från hela Sverige för att handla i hennes boutique.

Det råder en elegant atmosfär och vem kan neka sitt älsklingsdjur lite lyx?

Maria Fabach
info@vimeddjur.se

Visa att du gillar oss

Om

Kolla in detta också :)

Annons: Djurförsäkring – en tryggare framtid för dig och ditt djur

Annons Det finns många sätt du kan ta hand om och bevaka ditt husdjur på, …

Lämna ett svar

Hoppa till verktygsfältet