Senaste nyheter
Hem / bloggportal / Jobbförmåner

Jobbförmåner

Igår var jag hos en Bullmastiffuppfödare och intervjuade henne. En jobbförmån att få gosa med mysiga hundar. Som många vet är jag HELT såld på Bullmastiffer och vi planerar att skaffa en egen Bullmastiff när vi flyttar större. Min sambo var med mig som fotograf igår och jag kan säga att efter att umgåtts med bullarna en eftermiddag så var han också såld på dom ;) Haha vi satt och gnabbades om vem som skulle ha hunden med på jobbet när vi skaffade hund. Sen kläckte sambon ur sig något jag inte trodde han skulle säga; Ja det kommer säkert sluta att vi har varsin Bullmastiff.
Innan har han nämligen varit benhård på att vi skaffar bara en hund. Han har absolut velat ha hund men bara EN.
Indy

På djurfronten här hemma så kommer den utökas med en till Afrikansk Pygméigelkott. Jag är i början av min avel och vill helt enkelt ha en egen hane eftersom det är svårt att hitta andra med kottar. Har dock en bekant som jag skall låna hane av nu. Planen är att kottehanen kommer på dejt nästa vecka.

Men jag väntar också på att uppfödaren ska kunna kolla könen så bokar jag om det finns en liten pojke :) Tanken är att hankotten skall bo hos fodervärd. Efter överenskommen tid överlåtes kotten på fodervärden.

Är någon av er som bor i Sthlm intresserad av att bli fodervärd så hör av er till min privata mail kattfamiljen@gmail.com så pratar vi mer.

Visa att du gillar oss

Om heidi

Kolla in detta också :)

Kursserie om marsvin

Mia Winge – grundare av Marsvinshjälpen bjuder här på första avsnittet i hennes nätbaserade kursserie. …

Hoppa till verktygsfältet