Senaste nyheter
Hem / Övrigt / Nytt allergimedel i pulverform

Nytt allergimedel i pulverform

Många använder någon form av allergimediciner för att kunna umgås med djur. Trots kliande näsor, rinnande ögon och andningsproblem fortsätter man att umgås med dem som utlöser det -våra älskade husdjur! Tidningen Ridsport erbjöd pälsdjursallergiker att testa en ny allergimedicin i pulverform och resultatet blev förvånande positivt.

I början av januari gick tidningen Ridsport ut och erbjöd hästälskare med allergi att testa en ny medicintekniskt hjälpmedel i pulverform. Man kunde då anmäla sig via ett formulär och få medicinen Nasaleze hemskickat på posten. Intresset var stort och nu kommer resultatet.

 

Stort intresse
Inte bara hästägare anmälde sig. Anhöriga till dem som vistas med hästar och föräldrar som följer med sina barn till ridskolan visade intresse eftersom även deras hälsa var påverkad. Det var många som använde någon form av allergimedicin för att må bättre i vardagen och kunna fortsätta att vara en del av hästvärlden både direkt och indirekt.

Positivt resultat
Ett stort antal testare upplevde ett positivt resultat efter en månads användande. I den uppföljande enkäten som gjordes uppgav minst hälften att de antingen slutat helt med medicineringen eller kunnat dra ner på den, när de i stället använt Nasaleze.

Helt besvärsfri: 14 st
Blev mycket bättre: 104 st
Viss förbättring:  99 st
Ingen förändring:17 st

Foto: Arkiv Pixabay

 

Visa att du gillar oss

Om Maria

Kolla in detta också :)

Kursserie om marsvin

Mia Winge – grundare av Marsvinshjälpen bjuder här på första avsnittet i hennes nätbaserade kursserie. …

Hoppa till verktygsfältet