Senaste nyheter
Hem / Hund / Premiär för bonuspoäng till flygande hundar

Premiär för bonuspoäng till flygande hundar

Nästa vecka inför flygbolaget BRA bonus till alla hundar som flyger. De hundar som reser ofta får ett eget bonuskort och kan samla poäng till matte och husse.

Hunden Bobbi inspirerade flygbolaget BRA att införa bonus för hundar som flyger.

Flygbolaget BRA har nöjda kunder inom flygbranschen. Men det finns några kunder som inte varit helt nöjda med servicen BRA ger. En sådan kund är Jan Känngård, som därför hörde av sig till BRA för att berätta att han var mer än nöjd med upplevelsen och servicen för egen del, men menade att den kunde bli bättre för hans hund. BRA har nu bestämt sig för att därför införa hundbonus.

– Vi på BRA vill vara bra för alla och tyckte att Jans idé var helt rimlig. Därför har vi nu adderat hundar till vårt lojalitetsprogram. Hundar som reser ofta kommer att få ett eget lojalitetskort och samlar poäng till sin husse eller matte varje gång de flyger, säger Jonas Levin, marknadschef.

Varje dag reser hundar med BRA:s flygplan runt om i Sverige. För att kunna flyga behöver hunden väga mindre än 8 kilo och sitta i en transportbur som är maximalt 35 gånger 45 centimeter och 20 centimeter hög för att få plats i kabinen. En förutsättning för att få boka in sig på en flygning är också att det inte är någon allergiker med ombord.

– Jag reser ofta med BRA och min hund Bobbi är vid det här laget en van flygresenär. När jag flyger får jag både frukost och bonuspoäng, men Bobbi får ingenting. Jag förväntade mig inte att BRA skulle lyssna på mig när jag skrev och berättade om min idé, så det känns fantastiskt kul att se att det blir verklighet, säger Jan Känngård som har boende i Östersund och Stockholm och reser frekvent mellan städerna.

För att få hundbonus för sin hund behöver hundens matte eller husse vara medlem i lojalitetsprogrammet BRA Vänner. 

* Denna är artikel är återpublicerad av Mynewdesk.

Visa att du gillar oss

Om Maria

Kolla in detta också :)

Annons: Djurförsäkring – en tryggare framtid för dig och ditt djur

Annons Det finns många sätt du kan ta hand om och bevaka ditt husdjur på, …

Hoppa till verktygsfältet