Senaste nyheter
Hem / Hund / Rapport från hundhimlen

Rapport från hundhimlen

_DSC0002

När den vilda och egensinniga tibetanska terriern Wilma kommer till hundhimlen, blir inget vad det tidigare varit. Där möter hon b.la sin bror Gizmo, kattdamerna, som egentligen borde hamnat i katthimlen, men är i hundhimlen p.g.a av de gula hundarna och många fler.

Hundhimlen skapades av hundarnas ärkeängel Sankt Bernhard. Hundhimlen är en vacker plats med molntussar och blommor. Vid skrattbäcken kan man sitta och höra hur ån, skrattande kluckar sig fram genom stenarna. Till hundhimlen kommer alla hundar när de lämnar jordelivet och det är också där det avgörs när de ska återvända till jorden som en ny valp.

Läs om änglahundarnas vardag, högtider och hur Sankt Bernhard kämpar för att upprätthålla ordningen. Ta del av Wilmas upptåg t.e.x när hon blir uppskickad i högsta tornet till Sankte Per eller när hon av misstag sparkar ut Sankt Bernands gloria i rymden.

Denna bok innehåller både humor och en vacker tröst till alla de hundägare som någon gång mist en hund.

Författare: Lena Deimo

Visa att du gillar oss

Om

Kolla in detta också :)

Bilsemester i Sverige - här kommer lite tips

Bilsemestra med hunden – här kommer lite tips

Först och främst kan det bli väldigt varmt i en bil och grundregeln är att aldrig lämna sin hund i bilen. Inte ens för att springa in i affären. I en bil som står stilla stiger värmen väldigt fort och alla är inte medvetna om hur fort det går, därför kan man inte påminna ofta nog om detta. Hundar svettas inte på samma sätt som vi människor.

Hoppa till verktygsfältet