Senaste nyheter
Hem / Allmänt / regn & åter regn

regn & åter regn

Första advent på söndag & vi har +7 & regnet öser. man får inte speciellt någon jul stämning. Men idag har jag plockat upp ljusstakar & pyntat. bara byta gardiner kvar. Men det gör vi när mannen är hemma. Han är lång. Sen klarar jag inte av att hålla upp mina armar. funderar på att köpa mossa så Mattis kan pyssla lite när han kommer hem. Jag måste ut & gå. Bara inte regnet öser får Micke följa med. annars blir båda pojkarna hemma hos pappa.

Cloetta funkar bra i flocken. Hon är så otroligt vacker. en färg jag inte kan färgsätta bara. Se om någon kan ge mig tips.
Majken har nu bott här i 2,5v. de första 2 veckorna var hon bara i buren & gick inte ut i utedelen som är tillbyggd. Hon satt i öppningen & tittade. Men så en morgon såg jag Majken i utedelen men såg inte Mini. Var tvungen att gå ut & titta. Då kom Mini när jag ropade. Bus djur & skrämmer matte. Så nu hänger de ihop dygnet runt. Det tog sin tid. Men det var det värt.

Nu ska jag ta det lugnt innan Micke vaknar & vi ska hämta storebror på dagis

Visa att du gillar oss

Om Mette

Kolla in detta också :)

Kursserie om marsvin

Mia Winge – grundare av Marsvinshjälpen bjuder här på första avsnittet i hennes nätbaserade kursserie. …

Hoppa till verktygsfältet