Senaste nyheter
Hem / Häst / Tävlingshopparen Johanna Grant driver en av Sveriges populäraste hästbloggar!

Tävlingshopparen Johanna Grant driver en av Sveriges populäraste hästbloggar!

 Tävlingshopparen Johanna GrantTävlingshopparen Johanna Grant driver en av Sveriges populäraste hästbloggar. Johanna är 17 år och driver hästbloggen Johanna Grant. Hon är 17 år och går andra året på gymnasiet på den samhällsvetenskapliga linjen med inriktning media. Johanna tävlingshoppar och drömmen är att arbeta med hästar i Sverige eller utomlands. Hon har redan hunnit med att ha haft fem ponnyer i sin ägo och äger nu sin första stora häst.

Vilket är ditt första hästminne?

Det var när jag var tre eller fyra år och fick rida på min kusins häst. Jag var livrädd. Sen dröjde det tills jag var 8 ½ år innan jag började rida.

Har du skadat dig på hästryggen någon gång?

Ja, första gången var i somras, när min förra ponny sprang över mig och jag fick en axelfraktur.

Hur ser dina planer ut för framtiden?

Jag vill tävla med min häst Flex. Jag vill arbeta med hästar, antingen i Sverige eller utomlands.

Umgås du bara med ridintresserade?

Nej, jag umgås mest med kompisar som inte har häst. Jag har en kompis som rider nu, men annars är mina kompisar inte särskilt hästintresserade.

Tror du på horoskop, lyckoamuletter eller något annat som ger tur innan en hopptävling?

Nej, det blir som det blir. Det finns en mening med allting.

Vad vill du förmedla med din blogg?

Från början var det för att det var kul för att jag gillade att skriva och ta bilder. Nu har jag blivit mer som en förebild för vissa och jag försöker bara ge ett bra intryck.

Hästbloggg - Johanna Grant

 

Hästblogg _ Johanna Grant
Johanna Grant med Chaboukie

Hästblogg _ Johanna Grant

Hästblogg _ Johanna Grant

Visa att du gillar oss

Om

Kolla in detta också :)

Bilsemester i Sverige - här kommer lite tips

Bilsemestra med hunden – här kommer lite tips

Först och främst kan det bli väldigt varmt i en bil och grundregeln är att aldrig lämna sin hund i bilen. Inte ens för att springa in i affären. I en bil som står stilla stiger värmen väldigt fort och alla är inte medvetna om hur fort det går, därför kan man inte påminna ofta nog om detta. Hundar svettas inte på samma sätt som vi människor.

Lämna ett svar

Hoppa till verktygsfältet