Senaste nyheter
Hem / Övrigt / Tävlingsregler på Vimeddjur

Tävlingsregler på Vimeddjur

  • Vimeddjur förbehåller sig rätten att publicera vinnarnas för och efternamn samt postort och rätten att skicka nyhetsbrev om t.ex. nya tävlingar till samtliga tävlande.
  • Genom att delta i någon av våra tävlingar godkänner vinstdeltagaren att dennes namn och adress samt övriga ifyllda uppgifter kommer att lagras och användas i marknadsföringssyfte i. Deltagarnas mailadresser kan komma att delges tredje part ( det företag som står för sponsringen av den aktuella tävlingen).  Genom att delta i tävlingen godkänner du att du får nyhetsbrev från både Vimeddjur.
  •  Om Vimeddjur inte, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta.

Vinster kan ej bytas mot kontanter eller andra varor. Vimeddjurs beslut av vinnare kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

Dessa tävlingsregler gäller samtliga tävlingar på Vimeddjur och vår julkalender.

 

 

Visa att du gillar oss

Om Maria

Kolla in detta också :)

Kursserie om marsvin

Mia Winge – grundare av Marsvinshjälpen bjuder här på första avsnittet i hennes nätbaserade kursserie. …

Hoppa till verktygsfältet