Senaste nyheter
Hem / bloggportal / Vilodag med whippetduon

Vilodag med whippetduon

Idag har jag trött hundar här hemma. Efter gårdagen på landet har dem varit helt ”pooped out” idag så vi har tagit en vilodag tillsammans med whippetduon & Em. Hon har nu gått för dagen och då är det dags för mig att sätta mig och ta tag i lite måsten, alltså inte sitta och dregla hejdlöst över vackra kineser utan plugga biologi.. Fast en kines tavla till eller två kan jag ju kika genom, eller? Grin Razz

Dagarna tickar ner mot utställningen och nu är det bekräftat att vi är anmälda, så då är det bara att tuta och köra. Fast satan vad nervös jag är. Wink Och på tal om nervös ska ni få höra! Stockholms hundmässa är ju alldeles runt knuten och ni kan inte gissa vem som ska dit? Grin Yvonne har nämnt det förut och nu visade det sig att hon dessutom behöver lite hjälp med byten mellan hundarna och pyssel. Det ska bli oerhört roligt måste jag säga!

Imorgon vet jag inte riktigt hur planeringen ser ut, kanske blir det lite agility eller så kanske vi åker raka vägen ut i skogen och släpper hundarna, vi får se!
Nu ska jag återgå till att plugga..*host*kika bilder*host* 

Bjuder på en bild som beskriver mitt sinnestillstånd perfekt såhär på kvällskvisten.

Visa att du gillar oss

Om

Kolla in detta också :)

Kursserie om marsvin

Mia Winge – grundare av Marsvinshjälpen bjuder här på första avsnittet i hennes nätbaserade kursserie. …

Hoppa till verktygsfältet