Om vimeddjur

Om vimeddjur

Om oss

Läs mer om vem som ligger bakom “Vi med djur” och vad som motiverar honom att driva denna djurblogg.

Vilka är “Vi med djur”?

Vi med djur består av Ored Ekdahl och titt som tätt några gästskribenter som verkligen älskar husdjur. Vi älskar inte bara husdjur – vi älskar allt som har med husdjur att göra. Många av oss har själva valt att berika våra liv med olika slags djur. Andra har bara ett väldigt nördigt intresse.

Gemensamt för alla skribenter på “Vi med djur” är att vi gärna delar med oss av kunskap och roliga fakta om husdjur. Tillsammans hjälper vi dig som nuvarande eller framtida husdjursägare till en bättre förståelse och i längden ett rikare liv tillsammans med ditt djur.

Varför skriver vi en blogg om djur?

Djur engagerar. Många har åsikter om hur människan ska förhålla sig till djur. Vi driver en blogg om djur för att det är viktigt att sålla fakta från myter och förlita sig på kunskap från trovärdiga källor. Det bedrivs ständigt ny forskning som ger oss nya insikter om hur vi bäst förstår oss på djur.

Vi kan helt enkelt inte få nog av djur. Vi kan heller inte få nog av nya spännande fakta som fördjupar relationerna till våra husdjur. På den här bloggen stärker vi tillsammans banden med våra djur och inspirerar till att fortsätta söka ny kunskap!